Ve işte VW Beetle için LED’li arka lambalar…
Power LED’lerin PCB üzerinde soğumasını sağlamak için hiç çizmediğim kadar çok bakır yüzeyler çizdim bu kartlarda ve bu epey zaman aldı. Şimdi kartları basacağız ve hemen deneme yapacağım. Nasıl gözükeceğini çok merak ediyorum.
ahanda ranzooo
Şimdi kuşa benzemiş biraz, di mi hacı?
şunun yanmış halini de siteye koyarmsın arkadaşım.. merak ettim walla .. stop lambalarında frene basınca araba markasını gösterecek şekilde tasarlanırsa ayrı bir şıklık katar kanaatindeyim…senin çizim böyle bir şey mi bilmiyorum tabii. aklıma yeni geldi…:)
Cengizciğim, valla ben de acayip merak içindeyim nasıl olacak diye. Yanar hale gelmesine en az 1 hafta var daha. Sonuç olarak bunları ağaçtan toplamıyoruz.
Logo göstermek için yeterli sayıda LED yok bu kartlarda çünkü her bir LED zaten 1W ve soğutucu plaka kullanmadan bunlardan yan yana çok fazla koyamıyorsun.
İleride daha küçük LED’lerle bir tasarım yaparsak orada dediğin yapılabilir çok da değişik olur, fikrin çok güzel. Ama onun parası da farklı olur tabi 🙂 🙂 Hedef kitleyi aşarız gibime geliyor.
Geri bildirim: Ve ışığı gördüm sonunda… « Selim's space